۳ کشته در انفجار در یک مرکز نظامی آمریکا تماس تلفنی پوتین و اردوغان درباره تحولات سوریه نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی، مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت
سرخط خبرها

وزیر آموزش و پرورش: دشمن در پی غیرحضوری کردن آموزش است| دانش‌بنیان شدن آموزش و پرورش در دستور کار قرار می‌گیرد

  • کد خبر: ۱۲۸۵۱۶
  • ۱۶ مهر ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۸
وزیر آموزش و پرورش: دشمن در پی غیرحضوری کردن آموزش است| دانش‌بنیان شدن آموزش و پرورش در دستور کار قرار می‌گیرد
وزیر آموزش و پرورش گفت: دانش آموز ما در فضای مجازی در هر ثانیه فرصت‌های زیادی برای آموزش را از دست می‌دهد و برنامه ریزی دشمن بر روی همین مسأله و حضور گسترده دانش آموزان در فضای مجازی جهت فرصت سوزی است.

به گزارش شهرآرانیوز، یوسف نوری در دیدار با دانش آموزان برگزیده و نماینده انجمن‌های اسلامی دانش آموزی استان قزوین بیان کرد: محرومیت محدودیت نیست. محرومیت نمی‌تواند مانع پیشرفت دانش آموزان شود. ما شما را به عنوان حلقه میانی و بچه‌های گام دوم انقلاب می‌شناسیم. بیانیه‌ای که تمدن نوین اسلامی را محقق می‌کنند.

نوری عنوان کرد: آموزش و پرورش، پیشران جامعه دانش بنیان است و امروز انتظار جامعه، برتری شما دانش آموزان در تمام عرصه‌های داخلی و بین المللی است. همچنین انتظار می‌رود شما نمایندگان و برگزیدگان دانش آموزی، در مدارس، پیشران گام دوم انقلاب باشید.

وی گفت: علم و پژوهش و اخلاق و معنویت از شاخصه‌های دانش آموز پژوهشگر است. امروز علم و پژوهش ما مورد هدف دشمن قرار گرفته و تعطیلی مراکز علمی ما نشان از این امر دارد.

وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: در حوزه‌های سلول‌های بنیادین و انرژی‌های تجدید پذیر و صلح آمیز هسته‌ای و موشک و پرتاب ماهواره جزو برترین کشور‌های جهان هستیم. خودکفایی در حوزه گاز را خودمان ایجاد کردیم و امروز به قله‌های بلند موفقیت رسیده‌ایم و این امر موجب نگرانی دشمن است.

نوری عنوان کرد: هر ساعتی که دانش آموزان از درس جا بمانند ضرر کرده‌اند و امروز دشمن در پی غیرحضوری کردن آموزش است. دانش آموز ما در فضای مجازی در هر ثانیه فرصت‌های زیادی برای آموزش را از دست می‌دهد و برنامه ریزی دشمن بر روی همین مسأله و حضور گسترده دانش آموزان در فضای مجازی جهت فرصت سوزی است؛ لذا شما نمایندگان دانش آموزی، عوامل موثر برای بیان این حقایق در مدارس هستید.

وی افزود: پژوهشگر، مدام به دنبال علم آموزی است. امروز شما باید برای دستیابی به هسته علم سختی‌ها را تحمل کنید و این همان مسیری است که دانشمندان و شهدای دانشمند ما برای سربلندی میهن کشیدند. در هرکاری فقط سواد اسمی یا دغدغه کنکور نداشته باشید، در کنار این امر مراقب عرفان خود باشید و جنبه تربیتی را از خودتان با جریان آتش به اختیاری شروع کنید و در بین مدارس خود نشر دهید.

وزیر آموزش و پرورش یادآور شد: بی‌تردید آموزش و پرورش، پیشران جامعه دانش بنیان است و آموزش و پرورش نقش بی‌بدیلی در عوامل پیش برنده تسهیل دانش دارد.

نوری با اشاره به اینکه تحقیقات بسیاری در خصوص نقش آفرینی آموزش و پرورش در جوامع مختلف انجام شده که همگی تأثیر دستگاه تعلیم و تربیت را اثبات کرده است، خاطرنشان کرد: برای رسیدن به «ایران قوی» باید به نتایج تحقیقات و پژوهش‌های انجام شده دقت کنیم. هفته آینده دانش‌بنیان شدن آموزش و پرورش در دستور کار قرار می‌گیرد. این نظام با استفاده از ظرفیت شما در باشگاه‌های جهانی از لحاظ علمی و تربیتی و با الگوگیری از شخصیت‌های برجسته‌ای همچون مرحوم ابوترابی، شهید بابایی، شهید لشگری و شهید سلیمانی به عنوان معماران تربیتی، شناخته می‌شود و لذا امر تربیتی بر هر امری ارجح است.

وی عنوان کرد: امروز انتظار جامعه، برتری شما دانش آموزان در تمام عرصه‌های داخلی و بین المللی است. همچنین انتظار می‌رود شما نمایندگان و برگزیدگان دانش آموزی، در مدارس، به عنوان پرچمداران جریان پیشران انقلاب باشید.

وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: باید دانش آموزان نخبه در عرصه‌های مختلف به منظور کمک به ارتقاء و اعتلای سایر دانش آموزان گروه‌های جهادی را در مدارس شکل و سامان بدهند.

گفتنی است؛ در این نشست صمیمانه، دانش آموزان نظرات و پیشنهادات خود را در حوزه‌های آموزشی و پرورشی مطرح کردند که وزیر آموزش وپرورش به آن‌ها پاسخ داد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->